Hierontaa ja hoivapalveluita Haminassa

Koulutettu hieroja edistää asiakkaan terveyttä ja hyvinvointia

Koulutettuna hierojana ja lähihoitajana tarjoan terveydenhoidon palveluita edistäen asiakkaan terveyttä ja hyvinvointia, ennalta ehkäisten sairauksia, taatakseni paremman elämänlaadun sekä tukien asiakkaan kuntoutumista. Hierontapalveluita tarjoan toimipisteessäni Haminan keskustassa (Pikkuympyräkatu 24). Kotikäyntejä teen Kymenlaakson alueella sovitusti.

Koulutettu hieroja Saila Korpela

Koulutettu hieroja Saila Korpela

Olen valmistunut lähihoitajaksi Etelä-kymenlaakson ammattiopistosta 2012 ja koulutetuksi Hierojaksi Kotkan hierontakoulusta keväällä 2019. Lähihoitajana olen työskennellyt vanhusten kanssa niin kotihoidossa kuin hoivakodeissa sekä vaikeavammaisten ohjaajana tehostetussa asumisyksikössä. Vasta valmistuneena hierojana minulla on tuorein tietotaito hoitaa kehoa ja ylläpitää sen toimivuutta. Tämän lisäksi olen saanut koulutuksen tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitoon. Samalla tarjoan rentoutusta, mielihyvää ja kokonaisvaltaista kehon hyvinvointia.

Omaan luontaisen halun auttaa ihmisiä ja mielestäni jokainen ansaitsee toimivan ja hyvinvoivan arjen. Yrittäjänä otan omalla nimellä vastuun tekemästäni työstä ja samalla takaan, että palveluni on laadukasta ja yksilön tarpeet huomioivaa. Ylläpidän ammattitaitoani jatkuvalla kouluttautumisella ja peilaan oppimaani kokemukseeni. Teen työtäni suurella sydämellä.

Ylläpidän ammattitaitoani jatkuvalla kouluttautumisella, jota olen täydentänyt valmistumiseni jälkeen opiskelemalla purentalihasten käsittelyä ja raskausajan ja synnytyksen jälkeistä hierontaa. Joulukuussa 2022 valmistuin vauvahyvinvoinnin ammattilaiseksi, WHO:n imetysohjaajaksi ja helmikuussa 2023 opiskelin synnytyksen käynnistyshoidon sekä vyöhyketerapeuttisen raskaushieronnan.

Footer Sk

Hieronta ja hoivapalvelut Saila Korpela
Pikkuympyräkatu 24, 49400 Hamina
p. 044 - 240 5467
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Palvelemme

Sopimuksen mukaan

Y-tunnus: 3000541-9

Facebook

Koulutettu hieroja Saila Korpela palvelee Haminassa Pikkuympyräkatu 24:ssä. Teen myös hoito käyntejä hoivakoteihin ja palvelutaloihin.

Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä. Hierontaan voit varata ajan myös verkossa.