• Hieronta ja kotipalvelut

Kotipalvelut täydentävät kotona selviytymistä

Kotipalveluilla avustetaan henkilökohtaista selviytymistä kotona. Kotipalvelut ovat monesti ensimmäisiä palveluita, joita asiakas tarvitsee itsenäisen asumisen tueksi.

Suihku- ja peseytymisapu

Suihku- ja peseytymisapu

Hierontahoidot

Hierontahoidot

Siivous

Siivous

Vaatehuolto

Vaatehuolto

Asiointipalvelut

Asiointipalvelut

Sosiaaliset palvelut

Sosiaaliset palvelut

Puutarhatyöt

Puutarhatyöt

Kuljetus- ja saattajapalvelut

Kuljetus- ja saattajapalvelut

Kotipalvelut

Kotipalvelut on tarkoitettu kaikille, jotka kaipaavat apua arjen askareisiin joko omassa kodissaan tai kodin ulkopuolella. Teen asiakkaan kotona hoiva- ja huolenpitotyötä, joka tarkoittaa asiakkaan henkilökohtaista avustamista asiakkaan omien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, kiireettömästi asiakasta kuunnellen. Kotipalveluihin kuuluu avustaminen esimerkiksi peseytymisessä ja pukeutumisessa, kaupassa käynnit, sosiaalisen kanssakäymisen edistäminen, muu asiointi apu, pienet puutarhatyöt ja siivous muun palvelun yhteydessä. Lääkehoito ja lääkkeen antaminen ei kuulu kotipalveluihin.

Koulutettuna hierojana teen myös kotikäyntejä, jossa hierontahoidoilla pystyn auttamaan hyvän lihashuollon ylläpidossa ja hoitamaan esim. tule-ongelmien aiheuttamia toimintakykyvajauksia ja näin parantamaan ja tukemaan fyysistä toimintakykyä arjessa selviytymiseen. Palvelujen tarve kartoitetaan henkilökohtaisesti asiakaskäynnillä.

Minun arvoni

Yksilöllisyys ja asiakaslähtöisyys

Kunnioitan asiakkaan itsemääräämisoikeutta ja omaa yksityisyyttä sekä yksilöllisyyttä. Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat kaiken toiminnan lähtökohta sekä määrää toiminnan merkityksen.

Oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo

Tiedostan hoitotyötä ohjaavat lait ja säädökset ja toimin niiden mukaan tiedostaen toimivastuualueeni. Kohtelen kaikkia asiakkaita ja heidän omaisiaan tasavertaisesti heidän taustaan, kulttuuriin tai elämänkatsomuksesta riippumatta. Kunnioitan asiakkaan itsemääräämisoikeutta.

Ammatillisuus

Teen työtäni motivoituneena, luottamusta herättävänä, halusta auttaa kanssaihmistä ja en lupaa mitä en pysty toteuttamaan. Tiedän omat vahvuusalueet ja ammatillisen pätevyyden. Pidän yllä omaa ammattitaitoani osallistumalla säännöllisin välein koulutuksiin jotka tukevat omaa työskentelyä asiakkaiden parhaaksi. Noudatan vaitiolovelvollisuutta.

Kuntouttava työote ja toista tukeva asenne

Kuntouttavalla työotteella pyrin ylläpitämään ja edistämään asiakkaan toimintakykyä ja omia voimavaroja arjessa selviytymiseen. Työskentelen suunnitelmallisesti antaen hyvää hoitoa ja huolenpitoa.

Yhteistyö ja yhteisöllisyys

Suunnittelen ja toteutan palveluni yhdessä asiakkaan ja hänen läheisten kanssaan. Työskentelen yhteistyössä muiden asiakasta hoitavien tahojen kanssa.

Kotipalvelun hinta

Kotipalvelun hinta arkisin 30€/h ALV 0% palvelusopimuksella.

Voit hyödyntää kotitalousvähennyksen kotipalveluistamme

Lue lisää kotitalousvähennyksestä

Hieronta ja hoivapalvelut Saila Korpela on Kymsoten hyväksymä kotipalvelu- ja palvelusetelipalvelutuottaja ja kuuluu palvelutuottajarekisteriin.

Katso hinnat hoidoille

Tutustu omavalvontasuunnitelmaan

Voit tutustua omavalvontasuunnitelmaan tästä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua kotona arjen asioissa tai onko lähiomaisesi avun tarpeessa?

Ota yhteyttä nyt

Soita numeroon 044-240 5467

Footer Sk

Hieronta ja hoivapalvelut Saila Korpela
Pikkuympyräkatu 24, 49400 Hamina
p. 044 - 240 5467
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Palvelemme

Sopimuksen mukaan

Y-tunnus: 3000541-9

Facebook

Koulutettu hieroja Saila Korpela palvelee Haminassa Pikkuympyräkatu 24:ssä. Teen myös hoito käyntejä hoivakoteihin ja palvelutaloihin.

Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä. Hierontaan voit varata ajan myös verkossa.