• Hieronta ja hoivapalvelut

Synnytyksen käynnistyshoito

Synnytyksen käynnistys hoito vyöhyketerapian avulla 90min 80€

Hoitoa voidaan tehdä vasta raskausviikosta 39+ 0 eteenpäin.

Koko kehon ja mielen rentoutushoito, joka äidin kehon ja vauvan ollessa valmis synnytykseen auttaa ja poistaa keholta jännitteitä, antaa tilaa lantion alueelle, auttaa kohtua ja kohdunkaulaa valmistumaan tulevaan sekä edistää supistusten tuloa. Hoidossa stimuloidaan vyöhyketerapeuttisia heijastepisteitä, koko kehon rentouttavan hieronnan yhteydessä, jotka edesauttavat kehoa valmistautumaan synnytykseen ja helpottamaan synnytyskipuja. Hoidolla ei saada väkisin synnytystä käynnistymään, mutta keho on valmiimpi tulevaan synnytykseen.

Hoito voidaan uusia 2-7 vrk kuluttua uudestaan, jolloin hoitoaika on lyhyempi. Uusinta käyntiin varataan aikaa tunti, jonka hinta on 60€.

Hoito tehdään kylkimakuu asennossa ja asento tuetaan siihen suunnitelluilla asentotyynyillä, jolloin asiakkaalle saadaan rento ja hyvä asento.

Hoitoon pääsyyn suosittelen ottamaan suoraan yhteyttä joko puhelimitse 044 240 5467 jättämällä soittopyynnön tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hoitojen aikana en vastaile puheluihin. Hoitoajat on suljettu ja niitä ei löydä nettiajanvarauksesta vello.fi/linnoituksenterveys. 

Varaa aika hierontaan

Varaa aika hierontaan

Voit varata ajan kätevästi verkkosivuilla olevalla ajanvarauksella tai soittamalla.

Varaa aika verkkosivuilla

Soita numeroon 044-240 5467

Footer Sk

Hieronta ja hoivapalvelut Saila Korpela
Pikkuympyräkatu 24, 49400 Hamina
p. 044 - 240 5467
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Palvelemme

Sopimuksen mukaan

Y-tunnus: 3000541-9

Facebook

Koulutettu hieroja Saila Korpela palvelee Haminassa Pikkuympyräkatu 24:ssä. Teen myös hoito käyntejä hoivakoteihin ja palvelutaloihin.

Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä. Hierontaan voit varata ajan myös verkossa.