• Hieronta ja hoivapalvelut

Purentalihasten käsittely

TMD - tempomandipular disorders eli purentaelimistön toimintahäiriöt on yhteisnimitys leukanivelten, purentalihasten, hampaiston ja niiden läheisesti liittyvien kudosten toimintahäiriöille.

TMD:n oireita voi olla migreeni, päänsärky, hampaiden narskuttelua, niska/hartiaseudun lihasjännitteet, kasvojen puutuminen ja pistely, leukanivelten jäykkyys tai korvan tinnitus ja särky, kaulan alueella pala kurkussa, puhevaikeudet tai puheen puuroutuminen.

Purentalihasten hieronta lieventää ja rentouttaa lihasjännityksiä pään ja niska/hartiaseudun alueella. Hoidossa käsitellään suun sisäpuolen ja ulkopuolen puremalihaksia, kasvojen ja pään alue, kaulan ja niska-hartiaseudun aluetta sekä rintalihaksia. Purentalihasten käsittelyssä käytetään samanlaisia hierontaotteita kuin perinteisessä hieronnassa mutta voimankäyttö on huomattavasti hellävaraisempaa suun ja pään alueella asiakkaan tuntemuksia kuunnellen

Varaa aika hierontaan

Varaa aika hierontaan

Voit varata ajan kätevästi verkkosivuilla olevalla ajanvarauksella tai soittamalla.

Varaa aika verkkosivuilla

Soita numeroon 044-240 5467

Footer Sk

Hieronta ja hoivapalvelut Saila Korpela
Pikkuympyräkatu 24, 49400 Hamina
p. 044 - 240 5467
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Palvelemme

Sopimuksen mukaan

Y-tunnus: 3000541-9

Facebook

Koulutettu hieroja Saila Korpela palvelee Haminassa Pikkuympyräkatu 24:ssä. Teen myös hoito käyntejä hoivakoteihin ja palvelutaloihin.

Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä. Hierontaan voit varata ajan myös verkossa.