• Hieronta ja hoivapalvelut

Met-tekniikka

Met-tekniikka eli muscle energy technique voidaan luokitella venytystekniikaksi. Se on äärimmäisen pehmeä ja turvallinen tekniikka.

Met-tekniikka eli muscle energy technique voidaan luokitella venytystekniikaksi. Se on äärimmäisen pehmeä ja turvallinen tekniikka. Siinä vammariski on pienempi kuin perinteisessä passiivisessa venytyksessä koska kudosta ei viedä ääriasentoon. Asiakas on itse mukana tekniikan suorituksessa, millä on hyviä vaikutuksia hermo-lihasjärjestelmän toimintaan. Tässä tekniikassa lihasta ei ainoastaan venytetä vaan myös lihaksen voimantuotto- ja koordinaatio-ominaisuudet kehittyvät.

Met-tekniikkaa käytetään lihaskireyksien tai nivelen liikerajoituksen hoitamiseen, lihaksen aineenvaihdunnan parantamiseksi, kivun lievitykseen tuki- ja liikuntaelimistössä tai lihaksen voiman ja koordinaation parantamiseksi.

Met-tekniikka ei sovellu jos asiakkaalla on akuutti vamma, syöpä, laskimotukos, kipu, tulehdus, osteoporoosi, vaikea nivelreuma tai hemofilia (verenvuototauti).

Varaa aika hierontaan

Varaa aika hierontaan

Voit varata ajan kätevästi verkkosivuilla olevalla ajanvarauksella tai soittamalla.

Varaa aika verkkosivuilla

Soita numeroon 044-240 5467

Footer Sk

Hieronta ja hoivapalvelut Saila Korpela
Pikkuympyräkatu 24, 49400 Hamina
p. 044 - 240 5467
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Palvelemme

Sopimuksen mukaan

Y-tunnus: 3000541-9

Facebook

Koulutettu hieroja Saila Korpela palvelee Haminassa Pikkuympyräkatu 24:ssä. Teen myös hoito käyntejä hoivakoteihin ja palvelutaloihin.

Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä. Hierontaan voit varata ajan myös verkossa.