• Hieronta ja hoivapalvelut

Lämpöhoito

Lämpöhoidolla pyritään tehostamaan hieronnan vaikutuksia ja lievittämään kipua.

Lämpöhoidolla pyritään tehostamaan hieronnan vaikutuksia ja lievittämään kipua. Lämpöhoito lisää verenkiertoa, pintaverisuonten (kapillaarit) avautumista, tehostaa aineenvaihduntaa. Verenkierron vilkastuminen vähentää kipua: paikallinen iskemia (verenvähyystila) lievittyy/poistuu ja sen aiheuttama lihasjännitys helpottaa, esim. staattisesti työskentelevissä lihaksissa kivun aiheuttaja ovat usein iskemia ja lihaskouristukset.

Tehostunut verenkierto tuo alueelle runsaasti happea ja ravintoaineita, joita solut tarvitsevat normaalin toiminnan ylläpitoon ja itsensä korjaamiseen. Verenkierron mukana alueelle tulee myös kehon vasta-aineita ja valkosoluja, jotka tuhoavat rikkoutuneita solurakenteet ja mahdolliset kipua aiheuttavat bakteerit ja virukset. Kollageenin elastisuuden lisääntyminen, kollageeni on sidekudoksen perusrakennusosa. Lämpö saa kollageenista aikaan pehmenemistä ja elastisuuden lisääntymistä. Venyvämpi sidekudos auttaa kehoa suoriutumaan paremmin kuormituksesta ja vähentää kipua ja ehkäisee vammoja.

Lämpöhoito vaikuttaa keskushermostoon jossa aivot vapauttavat *omia opiaatteja* eli elimistön itse tuottamia morfiinin kaltaisia yhdisteitä jotka lisäävät kivunsietokykyä. Porttikontrolliteorian mukaan lämpöhoidon aiheuttamat lämpöärsykkeet sulkevat selkäydin tasolla kipuaistimuksen kulun aivoihin.

Varaa aika hierontaan

Varaa aika hierontaan

Voit varata ajan kätevästi verkkosivuilla olevalla ajanvarauksella tai soittamalla.

Varaa aika verkkosivuilla

Soita numeroon 044-240 5467

Footer Sk

Hieronta ja hoivapalvelut Saila Korpela
Pikkuympyräkatu 24, 49400 Hamina
p. 044 - 240 5467
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Palvelemme

Sopimuksen mukaan

Y-tunnus: 3000541-9

Facebook

Koulutettu hieroja Saila Korpela palvelee Haminassa Pikkuympyräkatu 24:ssä. Teen myös hoito käyntejä hoivakoteihin ja palvelutaloihin.

Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä. Hierontaan voit varata ajan myös verkossa.