• Hieronta ja hoivapalvelut

Hierontapalvelut ammattitaidolla

Koulutettuna hierojana tarjoan terveydenhuollon palveluja edistäen asiakkaan terveyttä ja hyvinvointia. Hierontapalveluita tarjoan toimipisteessäni Pikkuympyräkatu 24 Haminassa. Kotikäyntejä teen Kotkan ja Haminan alueella sovitusti.

Tutustu erilaisiin menetelmiin

Hierontahoitoa ei voida antaa jos asiakkaalla on akuutti tulehdus, akuutti ihosairaus, verenvuototauti (hemofilia) laskimotukokset (8 vko suoja-aika hoitojen lopusta), suurentuneet imurauhaset, tuore vamma (esim. avohaava, lihasrevähdys, ruhjevamma, luunmurtuma), aktiivi vaiheessa oleva reuma, akuutissa vaiheessa oleva syöpä, kuume, krapula tai on päihteiden vaikutuksen alaisena.

Ensimmäisellä hierontahoito käynnillä kartoitetaan asiakkaan hoitoon tulon syyt ja selvitetään asiakkaan ongelma-alueet. Tutkiminen sisältää haastattelun (sairaudet, lääkitys, allergiat), havainnoinnin, ryhdin tarkastelun, palpaation ja aktiivi- ja passiiviliiketestit asiakkaan tarpeiden mukaan. Hieronnan jälkeen asiakas saa kotihoito-ohjeet hoidon jatkuvuudeksi.

Varaa aika hierontaan

Varaa aika hierontaan

Voit varata ajan kätevästi verkkosivuilla olevalla ajanvarauksella tai soittamalla.

Varaa aika verkkosivuilla

Soita numeroon 044-240 5467

Footer Sk

Hieronta ja hoivapalvelut Saila Korpela
Pikkuympyräkatu 24, 49400 Hamina
p. 044 - 240 5467
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Palvelemme

Sopimuksen mukaan

Y-tunnus: 3000541-9

Facebook

Koulutettu hieroja Saila Korpela palvelee Haminassa Pikkuympyräkatu 24:ssä. Teen myös hoito käyntejä hoivakoteihin ja palvelutaloihin.

Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä. Hierontaan voit varata ajan myös verkossa.